mandag 8. juni 2009

Å bli slept ned en trapp på en dyne…

...høres ikke så veldig deilig ut. Men det er i hvert fall det jeg må gjøre med beboerne på Hovseterhjemmet om det skulle oppstå brann på min vakt. Jeg var på brannkurs i dag nemlig. Og jeg vet godt at det er utrolig viktig å følge med på et slikt kurs...men det var virkelig omtrent klin umulig å holde seg bevisst under foredraget! Men så ble det pause og kaffe og film og praktiske øvelser, så da klarte jeg å holde meg våken likevel. 

I natt overnattet jeg hos Karen på Nordstrand. Og så var Kristoffer der i går kveld også. Vi så James Bond- Casino Royale! Og det er andre kvelden på rad at jeg har likt en film som jeg ikke trodde jeg skulle like. På lørdag var jeg nemlig på Star Trek med Kinge...og den var jo kjempemorsom! "Well, you eat like....a bean or something...and then you're full!" (internspøk mellom alle som har sett Star Trek)

Jason Mraz har blogget igjen. Jeg skal ikke si at dere må lese det han har skrevet, men ta i hvert fall en titt på denne filmen han linket til! Og hvis du blir nysgjerrig, klikk deg videre hit. (

- Takk for lån av data og Windows Live Writer-konto, Ragnhild. Til gjengjeld linker jeg til bloggen din.
- Og takk for MSN-samtalene våre, Håkon! Vi må treffes snart tror jeg. Husk å ta med gitaren din, for min er jo feil. (Halsen er for kort til å spille onkli “I’m yours” på! :(
- En siste takk går til Anke fordi hun skriver mye fint! :)

Nå må jeg skrive nyhet på The Daily Prophet. Og så må jeg sove. I morgen skal jeg spille Sims 3. Og så kommer Katrine! :)

Sov godt er dere snille! :)